Hvalpekassen

Duffy har født 9 skønne hvalpe. Læs om hvalpene længere nede på siden:

D. 25/6-2021

Duffy har født 9 skønne hvalpe, 7 hanner og 2 tæver. Alle har det godt og Duffy er en fantastisk mor. 

Denne gang i alle skønne nuancer af "golden", en af de fantastiske egenskaber i Golden Retriver racen.

Hvalpekassen vil løbende blive opdateret, så husk at følge med i takt med hvalpene vokser og udvikler sig. 

D. 9/7-2021

Hvalpene er nu blevet 2 uger - og sikke meget der er sket. De tager alle fint på i vægt, hvilket også ses med de fine runde maver. Derudover har de små fået øjne, selvom synet ikke er der helt endnu, så er de altså søde og slet ikke til at stå for.

Hvalpene har også fået klippet negle, ren velvære. 

De kommende uger bliver sjove, i takt med synet udvikles, kommer der også hørelse. Når de små begynder at høre sig selv og være mere opmærksomme på omverdenen, så kommer der lyd og leg i kassen. Så kommende hvalpekoncerter er vist på programmet ;-)

D. 16/7-2021

3 uger og hold nu op tiden går stærkt. De styrter rundt i hvalpekassen og der er fart over feltet nu. 

De er startet på opblødt hvalpefoder - sikke et hit!

Derudover har hvalpene nu fået deres stamtavle navne, de er alle opkaldt efter sangerinden Duffy's sangtitler; Rain On Your Parade, Oh Boy, Serious, Lovestruck, Please Stay, De Luxe, Hard For The Heart, Sirup & Honey & Endlessly. 

Vi har også haft besøg af Christian Hembo, som har tjekket alle hvalpe igennem. 

D. 23/7-2021

Tiden flyver og der er fart over feltet nu. 9-lingerne har opsagt deres midlertidige lejemål for at flyttet til noget endnu større, hvor der er plads til at boltre sig og med egen privat udgang indhegnet terasse. 

Hvalpene er også blevet intruduceret for forskellige legeting i takt med deres bidetrang udforskes og de små haj-tænder testes af - både på hindanden og legetøjet. 

Derudover har hvalpene fået et gangbræt for at udfordre og træne deres motorik.

Så det er klart, at hvalpene også trænger til en lur efter sådan en flytning ;-) Livet som hundehvalp er hårdt. 

D. 28/7-2021

På fredag bliver 9-lingerne 5 uger, det er slet ikke til at forstå.

Hvalpene bruger det meste af tiden på at spise, lege, sove og blive nusset med - sikke et liv, man skulle være hvalp?
Nogle har lidt sjovere sovevaner end andre, se selv på billede hvor en hvalp sover oppe i "toilettet". Af en eller anden grund er der altid en eller et par hvalpe, som synes træpillerne er det perfekte sovested. 

For at sammenligne hvad der er sket fra de blev født til nu, er der her to billeder af hvalpene samme med deres mor. Man kan godt forstå, at der er ved at være trængsel ved mælkebaren. 

Som nogen måske har bemærket, har vi også haft noget af et uvejr med regn, lyn og torden. God lydtræning til de små, og der var her heller ikke noget at komme efter. De sov allesammen fra det ;-)

D. 6/8-2021

6 uger i dag - det er jo vildt. Tiden flyver med de små i huset, der er nok at se til. 

De små har haft besøg af deres kommende familie. De har mødt de voksne hunde med stor succes, både vores andre golden og Andrea som er en Bracco Italiano. 

Derudover har de også fået ormekur, det var ingen succes rent smagsmæssigt - men hvem kan bebrejde dem? 

Lige nu nyder de mest tiden ude, de har fået større indhegning og telt op, så de kan spise udendørs i tørvejr, hvis der skulle komme en lille byge forbi. 

Der er kommet en masse nyt legetøj / hvalpemotivation ind til de små. Der er kommet sansegyne, til at styrke balance, tunnel til at lege, sove og gå igenne, der er også kommet flag op som blafre i vinden og hjælper hvalpene med at vænne sig til nye anderledes lyde. Men de er så seje, og tager alle de nye ting oppefra og ned. 

D. 12/8-2021

7 uger i morgen!! Det er jo helt vildt så stærkt tiden går og de sidste 7 uger er jo fløjet afsted. 
 

Christian Hembo har endnu engang været forbi de små med hans dygtige og kompetente hænder. Alle hvalpe blev tjekket igennem uden anmærkninger. Svært at se hvem der nød det mest eller havde den største fest ;-) 

De små er blevet introduceret for lyd-tæppet, nogle var mere modige end andre, så det har været lidt af en koncert.

Hvalpene er derudover også blevet chippet, sundhedstjekket og vaccineret - alle sunde og raske hvalpe. 

Så vi nyder den sidste tid med de små, nu store, guldklumper og det samme gør resten af kennelens hunde. De bliver helt sikkert savnet af andre end os og deres mor. 

D. 17/8-2021

På fredag bliver de 8 uger og muligheden for at følge de små banditter herinde lakker derfor mod enden. 

Den sidste uge har stået på at nyde hvert sekundt med de små lidt ekstra, de har øvet gåtur i snor, leget og vi har fået pakke hvalpepakker til afrejse.

De sidste 8 uger har været fantastiske, vi og vores hunde kommer uden tvivl til at savne de små. Men vi trøstes med at de kommer ud til nogle fantastiske familier. 

Familier som alle i spænding har ventet på at vide hvem de får, og nu tæller timer ned til de kan afhente deres nye familiemedlem og bedste ven i livet de næste mange mange år. 

Vi glæder os til at følge de små fremadrettet og vil ønske de nye hundeejere stort tillykke med deres guldklump og al mulig held og lykke fremad.