Hvalpekassen

Emmeli har født 7 skønne hvalpe ! Læs om hvalpene længere nede på siden:

D. 18/4-2019

Emmeli har i nat d. 18 April født 7 skønne hvalpe, 3 hanner og 4 tæver. Alle har det godt og Emmeli er allerede en fantastisk mor. 

Alle hvalpe efter Emmeli og Note er reserveret. 

Hvalpekassen vil løbende blive opdateret, så husk at følge med i takt med hvalpene vokser og udvikler sig. 

D. 20/4-2019

Emmeli og hvalpene har det godt, de stortrives og det er dejligt at følge en mor som hende, tage sig så godt af hvalpene. 

Hvalpene beskæftiger sig primært med to ting, spise og sove, også forfra igen. Man kan bruge enormt meget tid på bare at iagttage dem. De er slet ikke til at stå for. 

Så i skal da heller ikke snydes for et par billeder. 

D. 28/4-2019

Hvalpene er nu godt en uge gamle og de stor trives! 
Der bliver hygget hos mor Emmeli, og flødebaren er fyldt op gang på gang, hvilket de små nyder til fulde. 
Om en uges tid, vil de så småt begynde at åbne deres øjne. Så bliver de da slet ikke til at stå for! 

D. 29/4-2019

Hvalpene er blevet 11 dage gamle, og de har nu åbnet deres øjne. Det er ikke meget de kan se endnu, men det kommer stille og roligt i takt med de udvikler sig. Så om et par uger kommer der mere gang i den. Det er også i løbet af den kommende uge, at hvalpenes høresans udvikles. Hvalpe fødes blinde og næsten døve, så det er sjovt at følge deres udvikling - også når de begynder at kunne høre sig selv og hinanden. 

D. 5/5-2019

Hvalpene stor trives og der er rigtigt begyndt at ske ting og sager i hvalpekassen. Øjne og øre følger nu med i hvad der sker. Og ikke mindst opdager de nye egenskaber, som at kunne høre sig selv og kuldsøskende lave små bjæf og knurre. Ja, der bliver studeret en del. Alle vigtigte trin til at kunne aflæse og reagere på hundesprog senere i livet. 

D. 7/5-2019

Hvalpene har nu fået der stamtavle navne og er blevet registreret i DKK (Dansk Kennel Klub). De er opkaldt efter sange fra sangerinden Emmelie De Forest. 

D. 8/5-2019

Hvalpene er blevet tjekket igennem af Christian Hembo, dette er billeder fra deres første behandling. Svært at se hvem der nød det mest ;-)

D. 15/5-2019

Hvalpene har i dag fået opblødt hvalpefoder for første gang, det var et stort hit. 

Hvalpene er nu snart 4 uger gamle, og deres måltider suppleres derfor med hvalpefoder så de så småt kan vænne sig til mere og mere rigtig føde. De får dog stadig mælk ved mor Emmeli og det er jo forsat favoritten :-)

D. 27/5-2019

Hvalpene har nydt at komme ud og udforske verden i det gode vejr, mor Emmeli var selvfølgelig med.

D. 29/5-2019

Hvalpene har haft besøg endnu engang af Christian Hembo. 
De er blevet rigtig gode til at spise mad fra egen madskål, de er så dygtige de små. 

D. 31/5-2019

Hvalpene har haft besøg af deres kommende famlier, og det er altid så hyggeligt. Og at modtage søde billeder bagefter, ja det er jo lige sagen. 

D. 3/6-2019

Børn og hunde er fantastisk, de har så stor glæde af hinanden. Børn og goldens, er bare en gylden kombination.

Lige nogle billeder af nogle søde øjeblikke i hvalpeland.

D. 6/6-2019

Efter en lang dag hvor hvalpene har skulle stå pænt på bord og en køretur til dyrlægen for at blive chippet, er det godt at komme hjem i trygge rammer og blive nusset af Karoline.

D. 11/6-2019

Hvalpene har været til dyrlægen. Alle 7-linger er sunde og raske. Nu varer det ikke længe før det er klar til at flytte hjemmefra og starte deres nye tilværelse sammen med deres nye familier. Nøj hvor er tiden gået stærkt. 

D. 12/6-2019

Selvom hvalpene er blevet store og vokser mere dag for dag, kan en lille hvalp stadig køre træt. Lige så vigtigt det er at stimulere og præge hvalpene, lige så vigtigt er det at de får deres søvn. Lige nu er der ro i børehaven, når alle 7 tager middagslur. 

D. 15/6-2019

Kvalitetstid med mor Emmeli er nu stadig et stort hit hos 7-lingerne. Og det er med at nyde det, for inden længe flytter de små hjemmefra og skal til at stå på egne ben. 

D. 16/6-2019

Hen over weekenden er de første hvalpe blevet sendt hjemmefra. Holly er flyttet med familien Haverberg til Næsted, Dina er flyttet med familien Borg til Års, Cosmo er flytte tmed Familien Holmgård til Silkeborg, Nana er flyttet med familien Justesen til Jelling og Aya er flyttet med Familien Gebel til Roskilde. Der er forsat 2 drenge som endnu ikke er rejst til deres nye familier endnu, men det varer ikke længe og så bliver der stille i det lille hjem. 
Hvor er det dejligt at se de små er faldet godt til, det er skønt med så fantastiske hvalpekøbere. Vi ønker jer alt det bedste med jere nye hvalp!

D. 21/6-2019

Nu er de sidste to drenge fløjet fra reden. Viggo er flyttet med familien Bisted til Stenderup og Tico er flyttet til Frederikshavn med Ulla og Henrik. 
Det betyder nu også, at hvalpekassen er slut for denne gang og derfor ikke bliver opdateret mere før næste kuld hvalpe melder sin ankomst. 
Hvalpestuen er nu omdannet til almindelig stue igen og alt er ved det normale - til trods for der er lidt tomt. Men vi ved de alle er et god sted hos deres nye familier.